menu close menu

Over mij

Mijn naam is Linda Prins. In 2008 behaalde ik mijn basisdiploma Pedicure en heb ik op vrijwillige basis stage gelopen bij Pedicurepraktijk Henny Gerritsen in Monnickendam, om praktijkervaring op te doen om het vak van (medisch) pedicure nog beter onder de knie te krijgen. Ook ben ik mij verder gaan specialiseren in dit vakgebied. Sinds 2009 is mijn bedrijf De Voetendokter geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en ben ik lid van vakorganisatie ProVoet.

Voetspecialisaties
Voor alle pedicurebehandelingen bent u van harte welkom in mijn praktijk aan de Trintel 81 in Monnickendam. Ik werk echter ook op ambulante basis en kom dan in Monnickendam en de regio Waterland bij u thuis. Naast een basis pedicurebehandeling, kunt u bij mij terecht voor de volgende specialisaties:

  • Aantekening voetverzorging voor diabetici (diabetische voet)
  • Aantekening voetverzorging voor reumapatiënten (reumatische voet)
  • Medisch pedicure
  • Schimmeldiagnostiek
  • Nagelbeugeltechniek
  • Nagelreparatietechniek
  • Orthesiologie (ontlasten van drukplekken op de voet)

Ik nodig u van harte uit plaats te nemen in de behandelstoel in mijn pedicurepraktijk in Monnickendam. Voor meer informatie of een afspraak kunt bellen op 06 – 533 898 01. Op deze website vindt u meer informatie over mogelijke pedicurebehandelingen en mijn tarieven.

Behandeling

Behandeling

Bij De Voetendokter kunt u terecht voor diverse behandelingen... Lees meer »

Vergoeding

Contact

De behandeling van diabetes- en reumapatiënten wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent... Lees meer »

Contact

Contact

Linda Prins
Het Spil 18, 1141 SE Monnickendam
T 0299 - 74 36 39
M 06 - 533 898 01
E info@devoetendokter.nl